Könyvajánló

Anthony William: Egészséges ​agyműködés

Anthony William

Édesvíz Kiadó

2022

Fedezd ​fel te is, miért bíznak milliók a Gyógyító Médium (Medical Medium) New York Times sikerlistás könyvében, amikor olyan egészséggel kapcsolatos válaszokat keresnek, amikre sehol másol nem találtak eddig választ!

Agyad olyan gyógyító képességekkel rendelkezik, amelyek messze meghaladják az orvostudomány és a tudomány mai ismereteit. Az agy és az idegrendszer továbbra is rejtély az orvostudomány számára, amikor krónikus betegségekről és az aggyal kapcsolatos panaszokról van szó.

Az agy gyengeségeinek feltérképezése nem egyenlő azzal, hogy tudjuk, mi a valódi probléma, vagy hogy mit kellene tennünk ellene. Mi lenne, ha olyan gyógyulási lehetőségekhez férnél hozzá, amelyekről eddig senki nem gondolta, hogy lehetségesek?

Az Egészséges agyműködés című új könyvében Anthony William az agyunkat és az idegrendszert vizsgálja meg.

A kötet különleges, szükségleteinkre szabható gyakorlati lépéseket és az alábbi témákat kínálja:

Az agyat veszélyeztető hagyományos élelmiszerek, étrend-kiegészítők és adalékanyagok részletes leírása
Átfogó útmutatás azokról a táplálékkiegészítőkről, amik támogatják a gyógyulás folyamatát – és pontos alkalmazási módjuk adagolási útmutatóval több mint 300 panasz és betegség kezelésére
Több mint 100, az agy egészségét támogató ízletes étel receptje
Mélyreható, hatékony agyi meditációk és egyéb gyógyító technikák
Tisztítókúrák, nehézfém-méregtelenítési útmutatók és új Gyógyító Médium agyterápia receptek – vadonatúj folyékony állagú gyógyszerek olyan összetevőkkel kombinálva, amelyek azonnali megkönnyebbülést hoznak, amikor az agy stressznek van kitéve.
Anthony William személyre szabható protokollokat, új recepteket, nehézfém-méregtelenítési útmutatókat, tisztítókúrákat és forradalmi információkat kínál neked, amelyekkel megvédheted magad több mint 300 kellemetlen tünettől és zavartól.

(forrás: moly.hu)

Közzétéve: