Romantikus téli séta a szarvaskincsei.hu-val

Valentin napra minden évben készülünk valamilyen programmal, akcióval. Ebben az évben az online szolgáltatásaink kerülnek előtérbe, így a tavaly fejlesztett Városfoglaló játékunk is, a szarvaskincsei.hu.

Aki itt él, biztosan tud olyan helyet mondani, ahová ő járt ismerkedni, randevúzni. Ezek a helyek generációnként változtak, de van olyan hely, amely több korosztálynak is nyújtotta ezt az élményt.  pl. az Erzsébet-ligeti pavilon.

Az új, Romantikus téli séta című útvonalunkon a résztvevők végigjárhatták a szerelmesek által kedvelt utcákat és randihelyeket. Igyekeztünk sorra venni azokat a szórakozóhelyeket, pontokat, helyszíneket, környezetet, amelyek kellemes emlékeket idéznek fel a játékos párokban.   A Romantikus téli séta útvonal bejárása egy mobilinternet eléréssel rendelkező okostelefonnal követhető. A 16 helyszínből álló túra pontjainál egy rövid leírást olvashatnak el a résztvevők, majd egy kvízkérdésre kell válaszolniuk. A játékos kérdések a helyszínhez vagy a romantikához kötődnek.

Ezen 1 hét alatt nyereményjáték is kapcsolódott a programhoz.  A helyes válaszokat beküldők között ajándékcsomagot sorsoltunk ki. A sorsolást, és a nyereményeket láthatják a videón: https://www.youtube.com/watch?v=di4AnQdpd5Q

A szerencsés pár: Túri Norbert és párja. Gratulálunk a nyerteseknek! 

A szarvaskincsei.hu oldalon továbbra is elérhető a Romantikus télis séta útvonal. Aki szeretné még végigjárhatja kedvesével a romantikus helyeket és tesztelheti tudását is!

Közzétéve: