Szarvas 300 - Városfoglaló az újratelepítés jegyében

Szarvas 300 – a Szarvasi Városi Könyvtár Városfoglaló játéka

 

A Városi Könyvtár http://szarvaskincsei.hu oldalon található Városfoglaló játékában a városismereti túrák a város nevezetességeit mutatják be.  A Szarvas 300 című útvonalunkon városunk újratelepítésének 300. évfordulója alkalmából egy városismereti túrára hívjuk az érdeklődőket, ahol a helyszínek valamilyen módon kapcsolódnak e jeles eseményhez. Az útvonal bejárása egy mobilinternet eléréssel rendelkező okostelefonnal vagy tablettel követhető. A 16 helyszínből álló túra pontjainál egy rövid leírást olvashatnak el a résztvevők, majd egy kvíz kérdésre kell válaszolniuk. A játékos kérdések a helyszínhez kötődnek. A kvízkérdés után egy felugró ablakban felteszünk még egy kérdést, amit csak a helyszínen tudnak megválaszolni a játékosok.

 

Kellemes sétát és kikapcsolódást kívánunk!

A séta első állomása a Szlovák Tájház, Szarvas, Kálvin János u. 1.

– Írják be a mobil eszköz böngészőjébe a szarvaskincsei kifejezést.

– Kattintsanak a szarvaskincsei.hu linkre.

– Kattintsanak a Játék feliratra, majd az Egyéni játéknál a Start gombra.

– Keressék a Szarvas 300 útvonalat, és indulhat a játék a Start gombra kattintva!

– A térképen a kérdőjellel jelölt pontot kell felkeresni, rákattintani az ikonra, amely mutatja a pontos címet, a leírást és kvízkérdést. A kérdés megválaszolása után fogjuk látni a következő helyszínt, illetve az utasításokat. 

– Minden kvíz után olvashatnak a felugró ablakban egy kérdést, melyet csak akkor tudnak megválaszolni, ha a helyszínen vannak. Gyűjtsék össze a válaszokat, majd a sáta végeztével küldjék el e-mail címünkre: szarvasikonyvtar@gmail.com. 

– Sétálják végig a 16 helyszínt, válaszoljanak a kérdésekre és közben érezzék jól magukat! A túra kerékpárral is végigjárható.

– A játék megszakítható és később folytatható!

 

 

 

Bővebb információért hívják a 20/5784455-ös telefonszámot vagy írjanak a szarvasikonyvtar@gmail.com címre!

 

Közzétéve: