Figyelem! Elköltözünk!

Új helyen várja Olvasóit a Szarvasi Városi Könyvtár!
 
2024. május 27-én 8.30-tól a Városi Könyvtár a Tessedik Sámuel Múzeum tereiben fogadja látogatóit. (Cím: Szarvas, Vajda Péter u. 1.) A TOP-PLUSZ-2.1.1-21-BS1-2022-00034 számú, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Szarvason” pályázat részeként a Városi Könyvtár épülete felújításra kerül (nyílászáró csere, homlokzat szigetelés, tetőszigetelés…).

A munkálatok ideje alatt szolgáltatásainkat továbbra is igénybe tudják venni látogatóink.

2024. május 23. (csütörtök)-május 26-ig (vasárnap) költözés miatt ZÁRVA lesz a Könyvtár.
Május 27-én 8.30-kor nyitunk ki.
 
A Múzeum épületébe csak korlátozott számú könyvet tudunk átvinni, ezek elsősorban az új beszerzésű dokumentumok lesznek, ezekből lehet a helyszínen válogatni, kölcsönözni.
A könyvtárban maradó könyvek kölcsönzésére több lehetőséget kínálunk:
 
1. A könyvtár online katalógusából https://opac3.szarvas.monguz.hu/ kiválasztva meg lehet rendelni a kívánt műveket: a katalógusban belépés után /olvasójegy száma+születési dátum (év hó nap egybeírva) félretétellel vagy előjegyzéssel; de telefonon vagy e-mailben elküldött kéréseket is összekészítjük, melyeket a Múzeumban át lehet venni. A délután 14 óráig leadott rendelésekért másnap lehet jönni, a később leadott rendelésekért két nap múlva. Kérjük, hogy a már kölcsönzésben lévő könyveket is ide hozzák vissza!

A katalógus távoli eléréséhez, könyvkiválasztáshoz az online katalógusunk használatához készített oktatóvideó nyújt segítséget.

2. A Városi Könyvtár „moly polcán” is biztosítunk böngészési lehetőséget, itt a könyvtárban megtalálható népszerű könyveink ajánlását is el lehet olvasni, illetve azok véleményét ismerhetjük meg, akik már olvasták a művet.

3. Aki nem konkrét művet szeretne kölcsönözni, annak a téma, vagy szerző megjelölése alapján válogatunk olvasnivalót, ezt az igényt szintén előre kérjük leadni az alábbi elérhetőségek egyikén!

☎️ 06 20 970 3940

📧 szarvasikonyvtar@gmail.com

Az irodai szolgáltatások (fénymásolás, nyomtatás, szkennelés, laminálás, spirálozás) továbbra is elérhetőek lesznek, változatlan árakon.

Rendezvényeinket, klubjainkat a Múzeumban tartjuk meg, amelyekre továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit!
Bízunk benne, hogy nem okoz nagy nehézséget látogatóinknak a változás és továbbra is igénybe veszik szolgáltatásainkat!
Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk, akár személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink bármelyikén!
 
Figyeljék honlapunkat: https://szarvasikonyvtar.hu
 
Kövessék közösségi oldalainkat:

Közzétéve: