LÉT Roadshow

2019. november 9-én délután a Békéscsabai Mi-Értünk Egyesület egészségmegőrző programmal látogatott el a Városi Könyvtárba. A program EFOP pályázat keretében valósult meg, így a részvétel ingyenes volt a látogatók számára.

Az érdeklődők először egy rövid előadást hallgathattak meg arról, hogyan hat a nem megfelelő táplálkozás egészségünkre. Tanácsokat kaphattunk arra vonatkozóan, hogyan tudjuk természetes gyógynövényekkel, gyógykészítményekkel megelőzni az emésztési zavarokból adódó betegségeket. Rávilágítottak arra, hogy az étkezésünk mennyire befolyásolja az egészségünket, életminőségünket.

Az előadást követően került sor a konzultációkra, melyek közül az Íriszdiagnosztika és a masszázs (talp- és hátmasszázs) kezelések voltak a legnépszerűbbek, de kaptunk személyre szabott táplálkozási tanácsokat, és az asztrológia világába is betekintést nyerhettek az érdeklődők.

A bátrabbak a  Fül-akupunktúrát is kipróbálhatták.

Nagyon hasznos délutánon vehettek részt azok, akik a szombat délutánt a könyvtárban töltötték, és reméljük lesz még alkalmunk hasonló rendezvények megszervezésére! (írta: Molnárné Pető Beáta)

Közzétéve: