Nyitvatartási idő változás!

Továbbra is érvényben van, hogy a korlátozó rendelkezéseket betartva a könyvtár helyiségeiben nem tartózkodhatnak látogatók. A könyvtár bejárata előtt lehet átvenni az e-mailen, telefonon előre megrendelt könyvcsomagokat, illetve a kikölcsönzött könyvek visszahozatalára is itt van lehetőség. Érkezésüket kérjük, csengetéssel jelezzék! (Bejárattól jobbra, a postaláda fölött.)
 
Szolgáltatásunkat a közismert higiéniai előírások betartása mellett vehetik igénybe (fertőtlenítés, maszk, 1,5 méteres távolságtartás). A visszahozott könyvek felületét fertőtlenítjük és – a szakmai javaslatok figyelembevételével – 72 órára „karanténba” helyezzük, azaz várakoztatjuk, mielőtt új olvasóhoz kerülhetnek. Ezek ismételt kölcsönzése 5 nap után lehetséges.
Nyitvatartásunk: H-K-Cs-P 8-16 óráig, szerdán 8-18 óráig
Továbbra is biztosítjuk a könyvkiszállítás lehetőségét azoknak az olvasóinknak, akik nem tudják könyvtárunkat felkeresni. Kérjük, mindenképp jelezzék ilyen igényüket!
 
A kölcsönözhető könyvekről könyvtárunk honlapján https://szarvasikonyvtar.hu/ elérhető OPAC katalóguson keresztül tudnak tájékozódni, itt lehetőség van a kölcsönözni kívánt könyvek félretételére vagy előjegyzésére. Az alábbi videó segítséget nyújt a katalógusunk használatához: https://youtu.be/YPS4cd_APGU
A könyvtárhasználati szabályzatnak megfelelően 5 db könyvet (szerző, cím) lehet igényelni a név és az olvasójegy számának megadásával.
 
A könyvtár új könyveiről az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
További információkért kérjük, keressék könyvtárosainkat!
Elérhetőségeink:
telefon: 66/312-745
Email: szarvasikonyvtar@gmail.com

Közzétéve: