"ISMERKEDJ 7 PERCBEN!"

Túl régóta vagy egyedül? Vagy csak szívesen ismerkednél?
Új program a könyvtárban!

Szeretettel várjuk az ismerkedni vágyó Hölgyeket és Urakat könyvtárunk új programján, ahol a rapid randi szabályai szerint beszélgethetnek a komoly szándékú résztvevők egy-egy társkeresővel 7 percig.  Ez alatt az ismerkedési idő alatt kell felkelteni a másik társkereső érdeklődését. A beszélgetést követően egy csengő szól, az urak a következő hölgyhöz mennek, és újabb kapcsolatteremtésre nyílik mód. A hölgyek mindig a saját asztaluknál maradnak.

A Szarvasi Város Könyvtár március 16-tól ZÁRVA tart.

Újabb rendelkezésig minden szolgáltatását szünetelteti, rendezvényei és egyéb foglalkozásai elmaradnak! Amennyiben a rendezvény időpontjáig engedélyt kapunk az intézmény megnyitására, a programot megtartjuk. Kérem, tartsák addig is a kapcsolatot a szervezőkkel az ismerkedj7percben@gmail.com címen!

2020. április 17-én 18:30-tól a 30-45 éves Hölgyeket (már csak 2 hely) és a 35-50 éves  Urakat (még van hely) várjuk.

Hogyan zajlik az “Ismerkedj 7 percben!” program? 

 • Minimum 6 nő és 6 férfi találkozik a Könyvtár hangulatosan berendezett olvasótermében.
 • Teával és hellyel kínáljuk az érkezőket: külön a férfiakat és külön a hölgyeket (hogy nagyobb legyen az izgalom).
 • A diszkréció kedvéért mindenki a regisztrációkor megadott becenevén vesz részt a rendezvényen.
 • Az ismerkedés kezdetekor az első beszélgetőpartnereddel csevegsz 7 percet, ami alatt kialakíthatod róla az első benyomást.
 • A 7 perc leteltét  csengőszóval jelezzük,  te pedig az előre kiosztott szimpátia-lapon felelsz a következő kérdésre: Vonzó vagy Nem vonzó?  – azaz, szeretnél-e vele újra találkozni, immár saját szervezésben.
 • Ezután az urak átülnek a következő hölgy asztalához, és kezdődik a következő 7 perces randi, egészen a (minimum) hatodik találkozóig.
 • A rendezvény végén begyűjtjük a szimpátia-lapokat, majd lehetőség van aprósütemény és tea mellett tovább beszélgetni, illetve indulhat a valódi ismerkedés. 
 • Ezek után összesítjük az eredményeket a szimpátia-lapok alapján. Kölcsönös „vonzódás” esetén (tehát ha mindkét fél vonzónak jelölte a másikat) 48 órán belül értesítést kapsz azoknak az elérhetőségeivel, akikkel kölcsönösen szimpatikusak voltatok egymásnak. (Az email cím megküldésének feltétele, hogy legkésőbb a helyszínen a rendezvény megkezdése előtt írásban, kifejezetten hozzájárulj ehhez.)

A programon ingyenes a részvétel!

Csak komoly ismerkedési szándékú embereket várunk!

Hol tartjuk?

Városi Könyvtár Szarvas, Vajda Péter u. 26.

Miért jó neked ez a program?

 • mert személyes benyomás alapján dönthetsz a folytatásról,
 • mert egy estén 6 emberrel is megismerkedhetsz,
 • mert csupa olyan résztvevővel találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan nyitottak az új ismeretségekre.

Kérdéseket, javaslatokat írhat az ismerkedj7percben@gmail.com e-mail címre!

Társkeresés élőben-2020-04-17