Teraszkönyvtár nyitás 2021. április 19-én!

Könyvtárunk 2021. április 19-től (hétfőtől) hétköznapokon áll az olvasók rendelkezésére a könyvtár bejárata előtti teraszon, a következő könyvtári szolgáltatásaival: kölcsönzéssel, könyvek visszavételével, tájékoztató munkával. Mindezt a közismert higiéniai előírások betartása mellett (kézfertőtlenítés, maszk, 1,5 m-es távolságtartás) indítjuk újra. A visszahozott könyvek felületét fertőtlenítjük, és – a szakmai javaslatok figyelembevételével – 72 órára “karanténba” helyezzük, azaz várakoztatjuk, mielőtt új olvasóhoz kerülhetnek. Ezek ismételt kölcsönzése 5 nap után lehetséges. Rendezvényeket, foglalkozásokat nem tartunk, fénymásolásra, nyomtatásra, szkennelésre sincs lehetőség. A könyvtár területén kizárólag a könyvtár munkatársai tartózkodhatnak.

A nyitás után az érvényes éves olvasójegyeket automatikusan és ingyenesen meghosszabbítjuk. Új olvasóinknak most ingyenes beiratkozási lehetőséget kínálunk.

Fontos tudni, hogy a zárva tartás alatt a kölcsönzések határidejét automatikusan meghosszabbítottuk, és nem számolunk fel késedelmi díjat.

A kölcsönözhető könyvekről könyvtárunk honlapján, a https://szarvasikonyvtar.hu/ oldalon elérhető OPAC katalóguson keresztül tudnak tájékozódni.

A  gyorsabb kölcsönzés érdekében küldje el e-mailben a szarvasikonyvtar@gmail.com e-mail címre, vagy jelezze telefonon a +36-66-312-745-ös telefonszámon könyvigényét, és mi összekészítjük.

Aki igényli, annak továbbra is házhoz visszük a könyveket a korlátozások ideje alatt szerda délutánonként.

Elérhetőségeink:

Telefon: 66/312-745

Internet: https://szarvasikonyvtar.hu/

Email: szarvasikonyvtar@gmail.com

 Szolgáltatásainkat igénybe veheti:

H-K-Cs-P: 8:30 – 16:00

Sze: 14:00 – 18:00

Szo: ZÁRVA

 Friss információkért kérjük, kövessék könyvtárunk honlapját: https://szarvasikonyvtar.hu/

Csatlakozzanak közösségünkhöz könyvtárunk Facebook és Instagram csoportjában: https://www.facebook.com/szarvasikonyvtar

https://www.instagram.com/szarvasikonyvtar/

 Várjuk kéréseiket, kérdéseiket!

Közzétéve: