Romantikus séta a Szarvasi Városi Könyvtár Városfoglaló játékával 2022. február 11-20-ig

A Városi Könyvtár http://szarvaskincsei.hu oldalon található Városfoglaló játékában a városismereti túrák a város nevezetességeit mutatják be. 

Romantikus séta című útvonalunkon a résztvevők végigjárhatják a szerelmesek által kedvelt utcákat és randi helyeket. Igyekeztünk sorra venni azokat a szórakozóhelyeket, pontokat, helyszíneket, környezetet, amelyek kellemes emlékeket idéznek elő a játékos párokban. Felidézi a izgatottságot, amit akkor éreztünk, amikor az első randevú helyszínére igyekeztünk ahhoz a hölgyhöz vagy úrhoz, akinek most a kezét fogod, vagy amikor a szombat esti buliba indultunk, telve reményekkel, hogy újra viszontláthatjuk a kedvest. Elsétálunk a főiskolás bulik, a szabadtéri esküvők, fotózások helyszínére…

Tegyetek meg együtt kb. 5000 lépést (kicsit több, mint egy óra) és idézzétek fel a szép emlékeket!

A Romantikus séta útvonal bejárása egy mobilinternet eléréssel rendelkező okostelefonnal vagy tablettel követhető. A 14 helyszínből álló túra pontjainál egy rövid leírást olvashatnak el a résztvevők, majd egy kvíz kérdésre kell válaszolniuk. A játékos kérdések a helyszínhez vagy a romantikához kötődnek. A kvízkérdés után egy felugró ablakban felteszünk még egy kérdést, amit csak a helyszínen tudnak megválaszolni a résztvevők. Ezeket a válaszokat összegyűjtve küldjék el e-mail címünkre a szarvasikonyvtar@gmail.com címre.

A beküldők között ajándékcsomagot sorsolunk ki.
A játék időtartama: 2022. február 11-20.
Sorsolás: 2022. február 21-én.

Örömmel vennénk, ha küldenétek e-mail címünkre, vagy facebook, insta oldalunkra képeket, és szívesen vesszük a játékhoz kapcsolódó véleményeket, emlékeket is!

Kellemes sétát és kikapcsolódást kívánunk!


A séta első állomása az ÉdesM cukrászda, Szarvas, Kossuth L. tér 3/1.

– Írjátok be a mobilotok böngészőjébe a szarvaskincsei kifejezést.
– Kattintsatok a szarvaskincsei.hu linkre.

– Kattintsatok a Játék feliratra, majd az Egyéni játéknál a Start gombra.
– Keressétek a Romantikus séta útvonalat, és indulhattok a Start gombra kattintva!
– A térképen a kérdőjellel jelölt pontot kell felkeresni, rákattintani az ikonra, amely mutatja a pontos címet, a leírást és kvízkérdést. A kérdés megválaszolása után mutatja a következő helyszínt, illetve az utasításokat.
– Minden kvíz után olvashattok a felugró ablakban egy kérdést, melyet csak a helyszínen tudtok megválaszolni. Gyűjtsétek össze a válaszokat, majd a sáta végeztével küldjétek el e-mail címünkre: szarvasikonyvtar@gmail.com.
– Sétáljátok végig a 14 helyszínt, válaszoljatok a kérdésekre és közben érezzétek jól magatokat! De kerékpárral is meglátogathatjátok a helyszíneket.
– A játék megszakítható és később folytatható!
A résztvevők között ajándékcsomagot sorsolunk ki!
A játékszabályzat itt olvasható.

Bővebb információért hívd a 20/5784455-ös telefonszámot vagy írj a szarvasikonyvtar@gmail.com címre!

Közzétéve: