Valentin-napi romantikus séta házaspároknak, jegyespároknak, szerelmespároknak!

A Városi Könyvtár szarvaskincsei.hu oldalon található Városfoglaló játékában a városismereti túrák a város nevezetességeit mutatják be.

Új, Romantikus téli séta című útvonalunkon a résztvevők végigjárhatják a szerelmesek által kedvelt utcákat és randi helyeket. Igyekeztünk sorra venni azokat a szórakozóhelyeket, pontokat, helyszíneket, környezetet, amelyek kellemes emlékeket idéznek elő a játékos párokban. Felidézi a izgatottságot, amit akkor éreztünk, amikor az első randevú helyszínére igyekeztünk ahhoz a hölgyhöz, akinek most a kezét fogod, vagy amikor a szombat esti buliba indultunk, telve reményekkel, hogy újra viszontláthatjuk a kedvest. Elsétálunk a főiskolás bulik …. a szabadtéri esküvők, fotózások helyszínére…

Tegyetek meg együtt kb. 6000 lépést (kb. másfél óra)  és idézzétek fel a szép emlékeket!

A Romantikus téli séta útvonal bejárása egy mobilinternet eléréssel rendelkező okostelefonnal követhető. A 16 helyszínből álló túra pontjainál egy rövid leírást olvashatnak el a résztvevők, majd egy kvíz kérdésre kell válaszolniuk. A játékos kérdések a helyszínhez vagy a romantikához kötődnek.

Babakocsival is bejárható séta.

A séta első állomása az ÉdesM cukrászda, ahol nyitvatartási időben (H-V 9-18 óráig) átvehető a “sétalap”, amelynek válaszlap részét kell bedobni az utolsó állomáson, a könyvtárnál lévő postaládába a nyereményjátékban való részvételért. 

– Írjátok be a mobilotok böngészőjébe a szarvaskincsei kifejezést.

– Kattintsatok a szarvaskincsei.hu linkre.

– Kattintsatok a Játék feliratra, majd az Egyéni játéknál a Start gombra.

– Keressétek a Romantikus téli séta útvonalat, és indulhattok a Start gombra kattintva!

– A térképen a kérdőjellel jelölt pontot kell felkeresni, rákattintani az ikonra, amely mutatja a pontos címet, a leírást és kvízkérdést. A kérdés megválaszolása után mutatja a következő helyszínt, illetve az utasításokat. 

– Egyes helyszíneken elrejtettünk megoldás-részleteket is. 

– Sétáljátok végig a 16 helyszínt, válaszoljatok a kérdésekre és közben érezzétek jól magatokat!

– A játék megszakítható és később folytatható!

A résztvevők között édes nyereményt sorsolunk ki!

Örülnénk neki, ha néhány helyszínen fotó is készülne rólatok, amit elküldenétek számunkra a szarvasikonyvtar@gmail.com címre, hogy mi is részesei lehessünk örömötöknek, és megoszthassuk közösségi oldalainkon. 

Bővebb információért hívd a 20/325-8027-es telefonszámot vagy írj a szarvasikonyvtar@gmail.com címre!

Közzétéve: