Elindul a kölcsönzés a Városi Könyvtárban!

Könyvtárunk január 8-tól hétköznapokon 8-16 óráig újra az Olvasók rendelkezésére áll könyvkölcsönzés szolgáltatásával.  A korlátozó rendelkezéseket betartva a könyvtár helyiségeiben nem tartózkodhatnak látogatók. A könyvtár bejárata előtt lehet átvenni az e-mailen, telefonon előre megrendelt könyvcsomagokat, illetve a kikölcsönzött könyvek visszahozatalára is itt lesz lehetőség. Érkezésüket kérjük, csengetéssel jelezzék! (Bejárattól jobbra, a postaláda fölött.) 

Szolgáltatásunkat a közismert higiéniai előírások betartása mellett vehetik igénybe (fertőtlenítés, maszk, 1,5 méteres távolságtartás).  A visszahozott könyvek felületét fertőtlenítjük és – a szakmai javaslatok figyelembevételével – 72 órára „karanténba” helyezzük, azaz várakoztatjuk, mielőtt új olvasóhoz kerülhetnek. Ezek ismételt kölcsönzése 5 nap után lehetséges. 

Továbbra is biztosítjuk a könyvkiszállítás lehetőségét azoknak az olvasóinknak, akik nem tudják könyvtárunkat felkeresni. Kérjük, mindenképp jelezzék ilyen igényüket!

Fontos tudni, hogy a zárvatartás alatt a kölcsönzések határidejét automatikusan meghosszabbítottuk, és nem számolunk fel késedelmi díjat.

A kölcsönözhető könyvekről könyvtárunk honlapján https://szarvasikonyvtar.hu/ elérhető OPAC katalóguson keresztül tudnak tájékozódni, itt lehetőség van a kölcsönözni kívánt könyvek félretételére vagy előjegyzésére. Az alábbi videó segítséget nyúj a katalógusunk használatához: https://youtu.be/YPS4cd_APGU

A könyvtárhasználati szabályzatnak megfelelően 5 db könyvet (szerző, cím) lehet igényelni a név és az olvasójegy számának megadásával. 

A könyvtár új könyveiről az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://moly.hu/tagok/szarvasi_varosi_konyvtar/polcok

További információkért kérjük, keressék könyvtárosainkat!

Elérhetőségeink:

telefon: 66/312-745

Email: szarvasikonyvtar@gmail.com

Friss információkért, kérjük, kövessék könyvtárunk honlapját: https://szarvasikonyvtar.hu/

Csatlakozzanak közösségünkhöz, könyvtárunk Facebook csoportjába: https://www.facebook.com/szarvasikonyvtar

Közzétéve: