Könyvtári Közösségek

A szarvasi Városi Könyvtárban mindenki megtalálhatja a számára érdekes kikapcsolódási formát, a közösséget, ahová tartozhat.

DÓ-RAY-MI Zenei Klub

A zenei magazin házigazdája, Márton Rezső szeretettel vár minden érdeklődőt, aki szereti a rock, a jazz és a klasszikus zenét. A program során kulisszatitkokat tudhatunk meg zenei berkekből. foglalkozásaira.

Családias hangulatban találkozhatnak az anyukák, ismerkedhetnek a kisgyermekek egymással és a könyves környezettel.

Barátkozás az Internettel! Minden hónap első hétfőjén klubfoglalkozás a tudatos internethasználatról,a digitális világ érdekességeiről, az online ügyintézés előnyeiről.

A minden hónap második szombatján megrendezésre kerülő klub kötetlen módon igyekszik megismertetni, megkedveltetni a „textil világát”, melyben kiemelt helyet kap a szövés és a varrás.

Olvasókör

Olvasókörünkbe azokat az olvasóinkat invitáljuk, akik rendszeres látogatóink, szívesen olvasnak, szeretik az irodalmat, esetleg kedvet éreznének a történetekkel kapcsolatos kötetlen beszélgetésre.

Koala Könyvklub

Kedves Középiskolások!
Ha szereted a könyveket, szeretsz olvasni és szívesen beszélgetnél diáktársaiddal az elolvasott könyvekről, akkor gyere el
heti egy alkalommal
a Koala Könyvklub foglalkozásaira.

A természettudományok és a csillagászat iránt érdeklődök minden hónapban új ismeretekkel gazdagodhatnak a témában. Előadásokkal, gyakorlati bemutatókkal és távcsöves észlelések szervezésével várjuk az amatőrcsillagászat kedvelőit.