Szeresd önmagad! (Ki vagyok én? )

2018. szeptember 13- án, az „Alkalmazkodás a változó világ kihívásaihoz” foglalkozássorozat első előadását tartotta meg a szarvasi Városi Könyvtár, mely alkalommal Frankó Tünde kineziológus előadását hallgathatták meg az arra kíváncsi érdeklődők.

Az ezen a kora őszi délutánon megjelent igen nagy létszámú közönség egy igazán közvetlen stílusban előadott, gyakorlati tanácsokban bővelkedő előadásnak lehetett részese. Az előadó rávilágított az önmagunk szeretetének fontosságára, felhívta a figyelmet a belső harmónia megteremtésének szükségességére.

Frankó Tünde tanácsai szerint számos, a mindennapokban használható gyakorlatot, önfejlesztő technikát ismerhettünk meg, melyeket örömmel hallgattak az ott részt vevők. A hozzá intézett kérdésre is szívesen válaszolt az előadás vezetője: több témával kapcsolatos könyvet ajánlott, melyeket több, hasonló témakörben íródott, a könyvtárban is megtalálható kiadvány mellé sorolhatunk. Ezek közé tartoznak például: Louise L. Hay, Pál Ferenc, Bagdy Emőke, Bagdi Bella, stb. művei. Ezek mellé hasznos olvasmány lehet a témában számos külföldi és magyar szerző kiadványa, melyek megtalálhatók a könyvtár kínálatában, köztük a mostanság igen népszerű dán életérzés: a hygge- ről szóló látványos és lélekemelő kötetek sora.

A programsorozat következő hónapban tartandó előadásán a pozitív gondolkodás fontosságáról lesz szó, melyre szeretettel vár az előadó és a könyvtár minden érdeklődőt. (Írta: Kisné Szalai Edina)

Közzétéve: