Kóródi-Kasuba Eszter - 2019.11.29.

A Könyvtár vendége volt Kóródi-Kasuba Eszter, boldogságaktivista, A szarvasokkal futó nő című blog szerkesztője, a Megtett út című könyv alkotója… vagyis mi voltunk az ő vendégei.

“Huszonnégy évvel ezelőtt saját útjára bocsátottam egy csónakot a Szarvas város melletti Körös folyón. A csónakban a saját megírandó könyvem gondolatát helyeztem el, melynek lapjai majd életem eseményeit ölelik fel. Saját utam térképét a szívemben hordozom. Hosszú kilométereken vagyok túl, és ehhez remek társakat kaptam. Tanúim és kísérőim az ég, a folyó, a szelek királya és az arra szálló kismadár, akik örök barátságot fogadva könyvem őrzői lettek a szarvasokkal együtt. Szarvas város az a hely az életemben, amelyhez gyökereim kapcsolódnak. Az anyaföld, a szüleimtől és a nagyszüleimtől kapott útravalók, tanítások és tapasztalások indítottak el egy belső utazáson.”

Az előadás előkészítettsége, mindenre és mindenkire odafigyelő gondoskodása egy igazi Advent előestéjére szóló üzenet volt számunkra. Eszter nyugodt kisugárzásából, tartalmas pillanataiból mindenki erőt meríthetett, az előadó családja, barátai, ismerősei.

Segítő közreműködői voltak az est folyamán: Olasz Margit és Bartus Betti.

Közzétéve: