Könyvajánló

Lindsay Squire: Természetmágia : útmutató az Erdei Boszorkától : fedezd fel a benned rejlő varázserőt, kapcsolódj össze külső és belső világoddal!

Lindsay Squire
Czech-Hungarian Trading Kft K.

2022

Az ​Erdei Boszorka útmutatója bevezet a titkos mesterségbe, egyszerű varázslásokkal, ötletekkel, trükkökkel és rituálékkal segítve a kezdők első lépéseit. A gyakorláshoz szükséges eszközök és alapanyagok minden háztartásban megtalálhatók, vagy könnyen beszerezhetők.Fedezd fel a természetmágiában rejlő gazdagságot, és szabadítsd fel a varázserődet. Tanuld meg, hogyan változtatja meg a mágia az életedet, élj modern boszorkányéletet!
A mágia erejével képes vagy megváltoztatni az önmagadhoz, a többi emberhez és a természethez fűződő viszonyodat. Az Erdei Boszorka saját grimoárjából vett, kipróbált és jól bevált praktikáit, titkos receptjeit osztja meg veled, hogy birtokában lehess mindazon tudásnak, amire ezen a varázslatos úton szükséged lehet:
-A boszorkánymesterség első lépései
-A védelmet és a jóllétet szolgáló bűbáj-A boszorkány évkerék-Varázslás-Szín- és gyertyamágia
-Gyógynövények
-Jóslás: tarot, jövőbelátás, inga
-Saját pecsétrajz készítése
-A boszorkány kapcsolata a Holddal és-a természettel
-Praktikák titkos boszorkányoknak
… és még sok minden más!

Találj rá a saját mágikus utadra, fogadd magadba a természethez kötődő boszorkányság csodálatos világát. Tartsd mindig szem előtt a wicca erkölcsi intelmet:
„Tégy, amit akarsz, amíg nem ártasz vele senkinek!”

 

(forrás: moly.hu)

Közzétéve: