Mikulásváró

Mikulásváró összejövetelre hívta a Városi Könyvtár november 27- én a Zöldpázsit úti óvodásokat. Tóth Ágnes óvodapedagógus javarészt iskolába készülő óvodásai kíváncsian várták a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda 4. A osztályának ünnepi műsorát.

Nagy Istvánné Éva és Kohuthné Trabach Gyöngyi tanítók által koordinált iskolás csoport izgatottan készült a fellépésre, bár nem első alkalommal szerepeltek közönség előtt ünnepváró műsorukkal. Az elmúlt években is láthatták évről évre megújuló, egyre színvonalasabb előadásaikat a Városi Könyvtárba látogató óvodás gyerekcsoportok. Az idei előadást – ami a Télapóról, és a csintalan krampuszok által elcserélt térképről szólt – a könyvtári mikulásvárón túl még négy helyen is láthatja majd a közönség az adventi időszak alatt.
 
A sok gyakorlásnak és alapos felkészítő munkának köszönhetően egy igazán jó hangulatú és összeszedett műsort láthattunk, melyből nem hiányzott a verselés és közös ének sem. Sőt alkalmi szereplőként néhány óvodás is csatlakozott az előadáshoz, akiket meghatva hallgattak a nagyobb gyerekek és felnőttek egyaránt.
 
Újra átélhettük a várakozás örömét – köszönjük!
 
Kisné Szalai Edina

Közzétéve: