Részlegesen nyit a könyvtár!

Könyvtárunk május 28-tól hétköznapokon rendes nyitvatartási időben tud az olvasók rendelkezésére állni a könyvtár bejárata előtti teraszon a következő könyvtári szolgáltatásaival: kölcsönzéssel, könyvek visszavételével, tájékoztató munkával és irodai szolgáltatásokkal (fénymásolás, nyomtatás, stb.). Mindezt a közismert higiéniai előírások betartása mellett (fertőtlenítés, maszk) kívánjuk újraindítani. A visszahozott könyvek felületét fertőtlenítjük és – a szakmai javaslatok figyelembe vételével – 72 órára „karanténba” helyezzük, azaz várakoztatjuk, mielőtt új olvasóhoz kerülhetnek. Ezek ismételt kölcsönzése 5 nap után lehetséges. Rendezvényeket, foglalkozásokat nem tartunk. A könyvtár területén kizárólag a könyvtár munkatársai tartózkodhatnak.

A nyitás után az érvényes éves olvasójegyeket automatikusan és ingyenesen meghosszabbítjuk erre az évre. Új olvasóinknak most ingyenes beiratkozási lehetőséget kínálunk.

Fontos tudni, hogy a zárvatartás alatt a kölcsönzések határidejét automatikusan meghosszabbítottuk, és nem számolunk fel késedelmi díjat.

A kölcsönözhető könyvekről könyvtárunk honlapján https://szarvasikonyvtar.hu/  oldalon elérhető OPAC katalóguson keresztül tudnak tájékozódni.

A  gyorsabb kölcsönzés érdekében küldje el e-mailben a szarvasikonyvtar@gmail.com e-mail címre, vagy jelezze telefonon a +36-66-312-745-ös telefonszámon könyvigényét, és mi összekészítjük.

Aki igényli, annak továbbra is házhoz visszük a könyveket a korlátozások ideje alatt szerda délutánonként.

Elérhetőségeink:

telefon: 66/312-745
Internet: https://szarvasikonyvtar.hu/
Email: szarvasikonyvtar@gmail.com

Nyitva tartásunk:

H-K-Cs-P: 8:30 – 18:00
Sze: 14:00 – 18:00
Szo: ZÁRVA

Friss információkért, kérjük, kövessék könyvtárunk honlapját: https://szarvasikonyvtar.hu/

Csatlakozzanak közösségünkhöz, könyvtárunk Facebook csoportjába: https://www.facebook.com/szarvasikonyvtar

Köszönjük megértésüket!

Közzétéve: