Romantikus téli séta a szarvaskincsei.hu-val

Valentin napra minden évben készülünk valamilyen programmal, akcióval. Ebben az évben az online szolgáltatásaink kerülnek előtérbe, így a tavaly fejlesztett Városfoglaló játékunk is, a szarvaskincsei.hu.

Aki itt él, biztosan tud olyan helyet mondani, ahová ő járt ismerkedni, randevúzni. Ezek a helyek generációnként változtak, de van olyan hely, amely több korosztálynak is nyújtotta ezt az élményt.  pl. az Erzsébet-ligeti pavilon.

Az új, Romantikus téli séta című útvonalunkon a résztvevők végigjárhatták a szerelmesek által kedvelt utcákat és randihelyeket. Igyekeztünk sorra venni azokat a szórakozóhelyeket, pontokat, helyszíneket, környezetet, amelyek kellemes emlékeket idéznek fel a játékos párokban.   A Romantikus téli séta útvonal bejárása egy mobilinternet eléréssel rendelkező okostelefonnal követhető. A 16 helyszínből álló túra pontjainál egy rövid leírást olvashatnak el a résztvevők, majd egy kvízkérdésre kell válaszolniuk. A játékos kérdések a helyszínhez vagy a romantikához kötődnek. Két helyszínen egy-egy szótöredéket is elrejtettünk, amelyeket a kezdőállomáson kapott válaszlapra kellett leírni.

 

Ez a séta más mint a tavaly ősszel megrendezett városismereti túránk, ahol idegenvezetővel járhattuk be közösen Szarvas helytörténeti értékeit. A Valentin napi sétán egyénileg indulhattak a párok, az este 8 és reggel 5 óra közötti kijárási tilalom idején kívül egész nap.

Ezen 1 hét alatt nyereményjáték és akció is kapcsolódott a programhoz. Mindenki, aki elindult, az édesM cukrászda jóvoltából 10% kedvezménnyel vásárolhatott tőlük édes aprósüteményeket, pogácsákat  az útra. Akik bedobták az utolsó helyszínen lévő postaládába a válaszlapot, azok közül sorsoltunk egy  párt, akik “édes ajándékokat” kaptak.
A szarvaskincsei.hu felületen látható, hogy a túra kb. másfél óra alatt tehető meg, egy kényelmes tempóban, ez kb. 6000 lépés, kb. 5 km.

Lényeg, hogy a párok a pandémia idején is tudjanak olyan kettesben eltöltött programot találni, amely által kicsit emlékezhetnek a kapcsolatuk kezdetére, vagy tavaly nyárra, amikor még mehetünk szórakozni.

Városfoglaló oldalunk adatai alapján a sétán kb. 84 fő vett részt.

 A szarvaskincsei.hu oldalon továbbra is elérhető a Romantikus télis séta útvonal. Aki szeretné még végigjárhatja kedvesével a romantikus helyeket és tesztelheti tudását is!

Köszönjük az édesM Cukrászda, a Zöld Oroszlán Gyógynövénybolt és Granárium Zebra Klub támogatását!

 Vélemények a játékról:

 “Annyira jó volt kicsit elfelejteni mindent, ami jelenleg zajlik a világban és csak egymásra figyelni. Vettünk egy kis úticsomagot is az ÉdesM cukrászdában, és az még jobb hangulatot teremtett az egész sétához. Igaz, hogy születésünk óta itt élünk Szarvason, de ezáltal a játék által mégis  megtudtunk új érdekes információkat szeretett városunkról. Köszönjük az élményt!  Hanna & Balázs “

 “Tényleg nagyon ötletes és izgalmas program volt. A gyerekeknek is jó volt, hogy nem „sima”séta volt, hanem az app és a kérdések feldobták. Sok mindent tudtunk nekik mesélni a fiatalkorunkból. Bea és családja”

 “Köszönjük szépen ezt a kis túrát, hogy jobban megismerhettem a városunkat! Egy élmény volt! Még több ilyet! Nóra és Tibor”

 Hihetetlen a technika. Tetszett, jó volt emlékezni. Gratulálunk a szervezőknek! Jövünk újra, ha lesz ilyen! Krisztina és Zsolti

 Köszönjük! Klassz volt és kreatív! Ildi és Norbi

 Először vettünk részt ilyen túrán, melyet február 14-én teljesítettünk. Köszönjük az élményeket! Viki és Zoli

 Nagyon jó volt, köszönjük a szervezést! Kati és György

 Kellemes “kiszabadulást” nyújtott a városba egy kincsvadászat keretében. Mónika és férje

Közzétéve: