Könyvajánló

T. I. Lowe: Magnóliák alatt - Under the Magnolias

T. I. Lowe

Könyvmolyképző K

2023

Az ​éjszaka, ami nemcsak a szárazság végét jelentette, hanem a régóta őrzött titokét is, melyet a magnóliák alatt rejtegettünk.

Magnólia, Dél-Karolina, 1980.

Austin Foster alig tinédzser, amikor édesanyja ikreknek adva életet, belehal a szülésbe. Ezzel neki kell összeszednie a darabkákat, miközben hat testvérét összetartja, és mindent megtesz, hogy apja ne süppedjen a saját sötétségébe.

A család dohányfarmján összekaparni a betevőt nem éppen zökkenőmentes. Amikor néhány kedves cselekedet segít enyhíteni Fosterék küzdelmét, Austin azon kapja magát, hogy Magnólia legszínesebb polgáraira támaszkodik, mind barátságban, mind másban. De az igazságot eltitkolni a Nólia birtokon zajló eseményekről közel lehetetlen, és Austin kétségbeesett próbálkozása, hogy fenntartsa a látszatot, csaknem megtöri a lelkét.

Épp, amikor úgy tűnik, többet tartogat számára az élet egy gazdag helyi család fiával, akibe évekkel ezelőtt belezúgott, apja olyan döntést hoz, amely kitárja titkaik ajtaját, és nyilvános számvetéshez vezet. Következményekkel jár, ha olyan fiút szeretsz, mint Vance Cumberland, ám az igazság felszabadító is lehet.

T. I. Lowe merész, mégis gyengéd és felemelő regénye emlékeztet, hogy egy történet lehet nagyszerű, még ha össze is töri a szíved… majd a lehető legjobb módon befoltozza.

Az év legmegindítóbb felnőtté válási története.

Hagyd, hogy felemeljen!

 

(forrás: moly.hu)

Közzétéve: