Törpi 10

A Törpi Könyvkuckó 10 éves évfordulója alkalmából köszöntöttük az egykor innen induló óvodásokat és iskolásokat, a jelenlegi “Törpikéket” és azokat, akik kíváncsiak arra, hogyan válhatnak a gyerekek a könyvek barátaivá. A mozgalmas családi nap sok-sok játékot és a szülők, felnőttek számára is érdekes programokat tartogatott.

Nokedli Bohóc szórakoztató gyermeknapi produkciója megalapozta a hangulatot, amely után a gyermekek és szüleik a Mackóvár Gyermekkönyvtár kínálatából válogathattak: Kézműves foglalkozás Kisné Szalai Edinával, Mackóölelgetés – Fotózkodj együtt a Könyvtár Mackóival!, Bábos Kuckó, Ismerkedés a papírszínház varázslatos világával, Játéksziget és origami.

Vendégünk volt Harencsár László, mesemondó; Molnár Istvánné, a Gyermekjóléti és Közművelődési Bizottság elnöke, Dr. Kantiné Szín Mária vezető védőnő és Dr. Bartos Éva, a Magyar Biblioterápiás Társaság alapítója. Kísérőprogramjaink voltak: Könyv-örökbefogadás (Szarvasi Bibliothéka Alapítvány) és Gyöngyékszervásár (Mályvavirág Alapítvány). Minden résztvevőt fotónézegetésre invitáltunk a Törpi Könyvkuckó múltjából és az ünnepi torta sem maradt el.

Közzétéve: