Könyvajánló

Tóth Dávid: Szabadságra ​mentem

Tóth Dávid

Tóth D

2022

Ha ​elolvasod ezt a könyvet, úgy érzed majd, mintha a pénzügyeidben 10 évet ugranál előre az időben.

Gondoltál már arra, milyen lenne, ha kivennél egy év szabadságot, és azt csinálnál, amit csak akarsz? Ez a könyv megmutatja neked lépésenként és tanulságos történeteken keresztül, mit kell tenned ahhoz, hogy ez ne csak egy álom maradjon számodra. A legújabb, Magyarországon is elérhető pénzügyi eszközökkel és megoldásokkal, kipróbált és működő sablonokkal ismertet meg a pénzügyeid rendbetétele érdekében. A módszer könnyen érthető, nem kell közgazdásznak lenned ahhoz, hogy működjön. Akár mókuskerékben sínylődő alkalmazottnak érzed magad, akár kényszervállalkozó vagy, esetleg hitelcsapdába kerültél, kapsz a kezedbe egy, a szabadság világába vezető iránytűt, hogy olyan életet élhess, amilyet megálmodtál magadnak. Ez az útmutató segítséget nyújt neked a pénzügyi szabadság eléréséhez, megtudhatod belőle:
• hogyan teheted könnyebbé a pénzügyeid kezelését;
• hogyan csökkentheted a költségeidet úgy, hogy közben fenntartod az eddigi életszínvonaladat, sőt még növelheted is azt;
• hogyan keveredhetsz ki az adósságok tengeréből, mielőtt még belerokkannál;
• hogyan tornázhatod fel a bevételeidet anélkül, hogy többet dolgoznál, a pénzügyi intelligenciád növelése révén;
• hogyan találhatod meg a számodra legjobb befektetési lehetőségeket;
• hogyan érd el, hogy a pénzed dolgozzon helyetted.

Lépj le a munkahelyedről, mielőtt a kollégád teszi meg, és rád hagyja a feladatait!

Ha Magyarországon is használható tudásra szeretnél szert tenni, és készen állsz arra, hogy jobbá tedd az életedet, tedd meg első lépést a pénzügyi szabadság felé, és szerezd meg ezt a könyvet!

(forrás: moly.hu)

Közzétéve: