Új szórakozási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket Origami Klubunkba

Új szórakozási lehetőséggel várjuk a kedves érdeklődőket Origami Klubunkba, ahol hajtogatás mellett mostantól társasjátékok széles választékával is megismerkedhetünk, illetve természetesen mindegyik ki is próbálható. Megtalálható itt a klasszikusnak tekinthető Gazdálkodj okosan, Activity, Honfoglaló, Magyarország kvíz, Szókirakó, de olyan is, amely bár kevésbé ismert, mégis véleményem szerint az egyik legszórakoztatóbb társasjáték egyike.

Az első összevont foglalkozást február 9-én tartottuk meg, ahol családias környezetben és hangulatban próbálhatták ki az érdeklődők társasjátékainkat. Örömömre szolgált, hogy bemutathattam az én személyes kedvencemet, a “Catan telepeseit”. A résztvevők közül senki sem ismerte, így külön örömet okozott, hogy egy ilyen nagyszerű és szórakoztató társasjátékkal ismertethettem meg a résztvevőket.

Nagyon jó hangulatban telt az első alkalom, remélem a továbbiakban is jönni fognak a társasjátékok szerelmesei, természetesen kortól és nemtől függetlenül. (Írta: Erdélyi Tibor)

Közzétéve: