Könyvajánló

Will Geddes: Szülők nagy mobilkönyve

Will Geddes
Barecz & Conrad books
2020.

Te ​tudod, mit történt ma a gyerekeddel a neten?
Ha nem mobilozik, kimarad a társaságból. Ha túl sokat mobilozik kockafejű zombi lesz. Mit tegyünk?
Will Geddes brit kiberbiztonsági szakértő nem akar minden helyzetre, mindenkinek jó válaszokat adni – ez hitelessé teszi. De mindig ad tanácsot, sokszor konkrét mondatokat javasol, amivel elindíthatjuk a beszélgetést gyerekünkkel.
Mit tehetünk, ha a beszélgetéshez szükséges bizalom éppen nincsen meg? A Szülők nagy mobilkönyve pontokba szedve gyűjti össze, milyen jelekből vehetjük észre, hogy gyerekünk bajban van, de nem kér segítséget.
Ez a könyv mindenki számára bemutat olyan helyzeteket amelyekkel eddig nem találkozott, de könnyen lehet, hogy fog. Felkészít, hogy mi a teendő, ha egyszer csak kiderül, hogy gyerekünk ismeretlenekkel videócsetel. Miből tudhatják meg csalók lányunk, fiunk lakhelyét, személyazonosságát, akár anélkül is, hogy ezt ő elárulná?
Will szakértő elemzését és tanácsait Lilu tévés műsorvezető és Nagy Ervin színész egészíti ki személyes élményeivel, hozzászólásaival. Mit mondanak ők saját gyereküknek, hol húzzák meg a határokat?
Meddig tartson a bizalom, hol kezdődjön a kontroll? A Szülők nagy mobilkönyve átfogó, szakértői képet és praktikus, akár már aznap használható praktikákat ad.
A könyv kiadását támogatták:
ESET, NMHH

(forrás: moly.hu)

Közzétéve: